groepsaccommodatie 24 personen noord limburg 8

De zeer ruime groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 24 personen en beschikt over 8 ruime slaapkamers. Onze accommodatie, centraal gelegen in de Maas en Maasduinen, is de locatie voor uw weekendje weg met uw familie of vriendengroep. Uiteraard is de accommodatie voorzien van WiFi.

Leefruimte…
Er is een ruime leefruimte met 2 open keukens waar gezamenlijk gezeten en gegeten kan worden. De beide keukens beschikken samen over 2 keramische kookplaten, 2 vaatwassers, 2 combimagnetrons en 2 grote koelkasten met diepvriesvak. In het woongedeelte staan meerdere banken en een televisie. Op de bovenverdieping is een extra leefruimte, ook met banken en een televisie, zodat iedereen zijn eigen programma kan zien!

Slaapkamers…
De accommodatie beschikt over 8 gezellig ingerichte slaapkamers, ieder voorzien van luxe 1-persoons boxspring bedden. U kunt uw eigen bedlinnen meenemen, 1-persoons of 2-persoons (als u de bedden tegen elkaar aan schuift).
Op de benedenverdieping:
4 slaapkamers voor 2 personen
1 slaapkamer voor 3 personen
1 slaapkamer voor 4 personen

Op de bovenverdieping:
1 slaapkamer voor 4 personen
1 slaapkamer voor 5 personen

Sanitair…
Zowel op de beneden- als bovenverdieping is sanitair aanwezig. Het zijn prachtige badkamers met douche, wastafel en toiletruimte. Er zijn in totaal 4 douches en 4 toiletten. 1 douche is een duo douche waar je met je partner/kinderen gezamenlijk kunt douchen. Zo verloopt het ritueel elke ochtend weer vlotjes voor de hele groep.

Lekker buiten genieten...
Vanuit de woonkamer komt u in de ruime binnenplaats die geheel is omsloten zodat de kinderen er veilig kunnen spelen. Er staan verschillende zitjes voor u klaar. Het ideale aan onze accommodatie is het gezellige overdekte terras waar u heerlijk kunt zitten of barbecueën. Verder zijn er een dartboard, voetbaltafel, sjoelbak en tafeltennistafel aanwezig. Naast de Bussellaar is een groot grasveld aanwezig voor uw groepsacticiteiten.

Bruincafeetje...
Aan de achterzijde van de accommodatie is een bruincafeetje met bar en voldoende koelkasten. Geniet met uw groep optimaal van uw weekendje weg in uw eigen gemoedelijke bruincafeetje, waar u uw eigen drank kunt nuttigen.

Onze groepsaccommodatie beschikt over:

 • Ruime leefruimte waar u met z'n allen kunt vertoeven.
 • 2 geschakelde keukens samen voorzien van 2 keramische kookplaten, 2 vaatwassers, 2 combimagnetrons en 2 grote koelkasten met diepvriesvak.
 • WiFi
 • In totaal 8 slaapkamers (6 beneden en 2 boven).
 • 3 badkamers voorzien van douche, wastafel en toilet.
 • In totaal 4 douches en 4 toiletten.
 • Overdekt ruim en gezellig terras.
 • Afsluitbare binnenplaats en tuin met tuinmeubilair.

 • Groot grasveld voor spelactiviteiten.
 • Bruincafeetje met bar en voldoende koelkasten.
 • Dartboard, voetbaltafel, sjoelbak en tafeltennistafel
 • Fietsjes, stepjes en kleine trampolines voor de kinderen.

 

 

groepsaccommodatie 24 personen noord limburg 5

 

groepsaccommodatie 24 personen noord limburg 9

 

groepsaccommodatie 24 personen noord limburg 18

 

groepsaccommodatie 24 personen noord limburg 28

Ga naar boven